Home Team Miklagard Virksomhedsprofil

Miklagard med holdninger

På vores konto i hjertet af København er der altid kaffe på kanden, hvis du har mod på et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig og din forretning. Du kan læse mere om de succeshistorier, vi tidligere har arbejdet med, på vores liste over referencer, og få inspiration til, hvordan vi kan hjælpe dig.

Digitale løsninger der virker i virkeligheden

Miklagard er en one-stop shop inden for marketing med speciale i digital markedsføring. Vores hjerter og hjerner brænder for alt det digitale, uanset medie og form. Vi hjælper virksomheder, organisationer, foreninger og institutioner med at vækste kunder og opbygge relationer på tværs af de digitale platforme. Alt dette sker med udgangspunkt i vores værdier om ærlighed, gennemsigtighed og faglighed når forretning, teknologi og mennesker mødes.

For Team Miklagard handler det om:

  • At vi gør, hvad vi siger, og holder, hvad vi lover og er ærlige i alt vores arbejde. Vi er til enhver tid troværdige, og vi siger fra, hvis vi mener noget er forkert.
  • At vi mestre vores evner inden for vores faglige discipliner. Dette skaber i et internt mindset, hvor vi trives med at udfordre os selv og hinanden, og prøve nye initiativer af og tilegne os konstant ny viden.
  • At skabe relationer mellem mennesker, forretning og teknologi. Vi forstår hinanden, kunder og kollegaer, også når det er hårdt. På den måde vækster vi sammen, både fagligt og personligt.
  • At gøre en forskel for vores kunder. Indsatsen skal holdes op imod den værdi det skaber. Det kræver, at vi tænker og arbejder progressivt, agilt, og konstant retter ind og stiller de rigtige spørgsmål – forretningsforståelse på alle niveauer.

Vi er med dig lige fra den indledende dialog til den endelige leverance med et 360-grader datadreven tilgang til digital marketing. På denne måde sikrer vi, at dine platform har en retning der er målbar og ikke er baseret på mavefornemmelser.

Vi er specialister inden for digital markedsføring, men også helt almindelige mennesker der taler et sprog, du kan forstå. Ingen fine fornemmelser eller store armbevægelser. Kun tonsvis af ambitioner, gåpåmod og arbejdsomhed på vegne af din forretning og dine digitale kanaler.

Hvordan vi gør tingene i Miklagard

Miklagard er en flad organisation, og det stiller en masse krav til alle medarbejdere i Miklagard. Men det giver også en masse muligheder, og vores virksomhedsfilosofi er meget anderledes end de fleste arbejdspladser.

Miklagards filosofi kan opsummeret i tre punkter:

  1. Macrostyring over microstyring
  2. Principper over procedurer
  3. Tillid over kontrol

I Miklagard handler god ledelse om at være til stede for alle og om at skabe rammerne for, at medarbejdere og projekter udvikler sig. Hos os skal du ikke råbe højt for at blive hørt – vi er ét team der falder og står sammen.

Miklagard går forrest ved at udvikle eller forbedre de digitale services, der gør du får flere potentielle kunder, skubber grænserne til konvertering og bryder med status quo, der hvor det er nødvendigt. Fundamentet Miklagard bygger på er stærkt, og det er skabt af et team talentfulde og visionære mennesker, som på tværs har ansvar, tillid og muligheder. Vi udnytter vores forskelligheder og kæmper sammen for at udvikle os selv, vores forretning og vores kunder.

Skal vi være på samme hold?

Lyder vi som et godt match for dig og din forretning, og er du klar til et samarbejde, hvor vi kan hjælpe dig videre digital? Ring eller skriv til os direkte, så hører du fra os.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre
nærmere om samarbejdsmuligheder?

Ring til os på 31 32 60 86

Du kan få telefonisk support mandag til fredag kl. 09.00-16.00

? Top indlæg

Følg os