Home Team Miklagard

Team Mikagard

Team Miklagard består af alt fra dygtige it-specialister, forretningsanalyster, programmør til nyudklækket praktikanter og studentermedarbejder. Vi har som one-stop shop indenfor digital marketing ét fælles mål, nemlig at løfte din forretning, dvs. vores kunder får kunder.

Med udgangspunkt i vores virksomhedsprofil, virksomhedsansvar og vedvarende forpligtelse til bæredygtighed løser vi digitale løsninger der virker i virkeligheden.

Miklagard historie – den ultrakorte version

Joseph (Iman) grundlagde Miklagard Group Aps i 2019. Hans ambition var at skabe nordens førende one-stop shop for digital marketing, der kun tiltrække de dygtigste mennesker der vil arbejde med datadreven tilgang til markedsføring. En virksomhed med udgangspunkt i værdier om ærlighed, gennemsigtighed og faglighed når forretning, teknologi og mennesker mødes.

Hos Miklagard handlede det ikke om at lande projekter, men om at bidrage med værdifuld forandring til de rigtige kunder.

I dag er vi et succesfuldt digitalt bureau bosat i København, Danmark. Vi er et af nordens hurtigst voksende digitale bureauer der er helt og aldeles styret af vores værdier, og det at vi kan vækste vores kunders toplinje via deres digitale platform.

Læs mere om hvorfor vi hedder Miklagard og hvad Miklagard betyder på denne side.

Hvad der gør Miklagard anderledes

Vi yder reel og ærlig rådgivning, og vi vil sørge for at den tilgang, der bliver lagt, er forankret i virkeligheden gennem en datadreven tilgang til digital markedsføring. Vi vil være den bedste digitale guide i Danmark, så du kan navigere sikkert med os i en evig foranderlig digital verden. Vi bygger digitale bro mellem din virksomhed, og dine kunder.

Læs mere om hvad der gør Miklagard anderledes fra vores konkurrenter i vores virksomhedsprofil og vores værdier om bæredygtighed.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre
nærmere om samarbejdsmuligheder?

Ring til os på 31 32 60 86

Du kan få telefonisk support mandag til fredag kl. 09.00-16.00

? Top indlæg

Følg os