Home Priser

Priser

Hos Miklagard har vi priser for marketing, hvor alle kan være med. Her på siden kan du læse lidt mere om, hvad det koster at hyre Miklagard ressourcer som din online marketing specialist – i kortere eller længere tid, eller samarbejde med Miklagard omkring et enkelt produkt, et skræddersyet program eller et komplet 360 grader partnerskab.

Er du klar til at løfte dine bundlinjer sammen med os?

Nedenfor er et overblik over prissætning af 1. timepris, klippekort og fast tilbud og 2. produkt, program og partnerskab.

1. Timepris, klippekort eller fast tilbud

Alt for få i branchen er gennemsigtige om deres priser, det er noget vi ønsker at gøre noget ved! Her finder du standardpriserne vi opererer med i Miklagard ved estimat af alle typer opgaver der enten er på timebasis, klippekortsløsning (10, 20 eller 30+ timer) eller til et afgrænset projekt.

Timepris

Pris 900 kroner plus moms

Skal du bruge en marketinger, it-specialist, webdesigner, programmør eller konsulent i en time eller to, er dette løsningen for dig. Helt små opgaver kan ofte klares på timebasis. Vælg klippekort eller projektet ved længere samarbejde.

Klippekort

Pris 700-800 plus moms

Klippekort kan være en rigtig god løsning, hvis du ved, at du skal bruge hjælp til online markedsføring løbende, men gerne vil spare nogle procenter i forhold til den normale timepris. Spar op til 15% med klippekort. Jo flere timer du booker, jo bedre timepris får du.

Miklagard anvender en simpel klippekortsordning i forbindelse med en række online markedsføring opgaver forbundet med din hjemmeside, din sociale medieplatforme og andre salgsplatforme. Vælg projektet ved længere samarbejde.

Fast tilbud

Pris 600-900 plus moms

Miklagard har mange års erfaringer i at vurdere projekters scope og dermed timeforbrug. Tilbud er altid bindende, så du er sikker på, at projektet leveres til en fast pris. Her betaler du for håndgribelige resultater med fast pris.

2. Produkt, program eller partnerskab

Hav altid dine mål i baghovedet, og ud fra en uforpligtende snak, får vi fastsat scope og rammebudget for om det er enkeltydelser i form af produkter, et skræddersyet program eller 360-grader partnerskab i søger. Herefter kommer vi fra Miklagard med et uforpligtende budgetestimat (med eventuelle optioner), så der er klarhed om hvad aktiviteterne hver især er estimeret til og koster.

Pris 600-900 plus moms

Du får herigennem styr på dine marketingsomkostninger, og få resultater, og får mere for pengene med Miklagard. Vi fortsætter samarbejdet med dig (program og partnerskab) for at forbedre dine resultater. Vores smarte teknologi sikrer, at dine markedsføring når ud til flere af de rigtige kunder, mens dit budget overholdes. Miklagard går 100meter ekstra for dig og har 24/7:

  • Fokus på konverteringer med Miklagard
  • Fokus på klik med Miklagard
  • Fokus på eksponeringer med Miklagard
  • Fokus på visninger eller interaktioner (videoannoncer) med Miklagard

Læs vores handelsbetingelser for mere om priser og betaling.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak og hør nærmere om vores priser.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre
nærmere om samarbejdsmuligheder?

Ring til os på 31 32 60 86

Du kan få telefonisk support mandag til fredag kl. 09.00-16.00

? Top indlæg

Følg os