Home Blog Billig el-cykel sammenlign priser og spar penge – betal den rigtig og bedste pris for din elcykel

Billig el-cykel sammenlign priser og spar penge – betal den rigtig og bedste pris for din elcykel

El-cykel er det nye go-to transport middel, og det er det for nogle gode grunde. Her er nogle af de mange gode grunde hvorfor du burde købe en elcykel som transport:

  • Det er miljøvendligt.
  • Du skal ikke have mundbind på.
  • Strøm er billigt og derfor er den billig at bruge.
  • De kan køre langt på en opladning
  • Den kan låses udenfor.
  • Den er hurtigt nok at komme frem på hvis man bor i byen.

selvfølgelig er der mange flere gode årsager, men de her er bare et par af dem vi synes var vigtige at nævne.

Vi bruger selv el-cykler til at cykle frem og tilbage til arbejde, og vi har talt på hvor meget det koster os per person i strøm. Her kunne vi beregne at det koster omkring 2-3 kr om måneden hvilket er fandme billigt!

Så hvilken cykel skal du vælge at købe:

Lej en El-cykel

Priser på hvis du gerne vil Leje en el-cykel

1. Swapfiets

En elcykel hos swapfiets.dk koster 595,- kr per måned med en oprettelsesgebyr på 99,- kr. Dette vil svar til 7.239,- kr per år. Vi har testet cyklen og den er af rigtig høj kvalitet.

Vi vil helt sikkert anbefale en cykel fra swapfiets, da vi synes kvaliteten var den bedste! udover det har de rigtigt godt kundeservice!

2. wheeling

Wheeling har 2 slags cykler man kan leje. Classic og City, Dame eller Herre cykel. Begge er til en pris på ca. 539,- kr per måned dog hvis du vælger barnesæde med så skal du give 589,- kr per måned. Cyklen er rigtig god, og kan køre længere på en opladning, men har lidt mindre kraft men ikke det store. Vi var glade for den og derfor ligger den på anden pladsen på vores liste!

Læs mere om den på deres hjemmeside

3. JOOLL

JOOL har et langt støre udvalg af elcykler til leje, en ad dem vi har testet er QWIC i MD9, en fremravne cykel med unik design og comfort kørsel. Vi mener at den her cykel er for dem der gerne vil cruise rundt i byen. Dog er opladningen kortere med en rækkevide på 50-70 kilometer.

Køb en El-cykel

Vi er stadig igang med at vurdere, og listen kommer her snart….

Følg os