Home Cookie- & Privatlivspolitik

Cookie- & Privatlivspolitik

Miklagard lever af den digitale udvikling og √łnsker at passe godt p√• de data, som f√łlger med den. Det g√¶lder oplysninger om b√•de vores kunder og vores medarbejdere.

N√•r du anvender vores services, overlader du nogle af dine personlige oplysninger til os. I vores privatlivspolitik nedenfor kan du l√¶se, hvilke oplysninger vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til. Det er vigtigt for os at passe godt p√• dine personlige oplysninger, og vi h√•ber, du vil tage dig tid til at l√¶se, hvordan vi g√łr.

Kort om Privatlivs- og Persondatapolitik:

Den 25. maj 2018 tr√•dte en ny europ√¶isk persondataforordning i kraft; Persondataforordningen (The General Data Protection Regulation, GDPR). Denne forordning er implementeret i samtlige lokale persondata-love i hele EU- og E√ėS-omr√•det. Den g√¶lder for alle virksomheder og organisationer, som s√¶lger varer og ydelser og opbevarer personlige data om borgere i Europa, inklusiv virksomheder fra andre kontinenter. Den giver borgere i EU og E√ėS st√łrre kontrol over deres personlige data og sikkerhed for, at deres information beskyttes i hele Europa. Den v√¶rner om privatlivet og vil for altid √¶ndre den m√•de, vi indsamler, gemmer og bruger kundedata p√•. En mere detaljeret beskrivelse og forklaring om Persondataforordningen og vores persondatapolitik kan l√¶ses l√¶ngere nede p√• denne side.

Kort om Cookies:

Cookies er n√łdvendige for at f√• hjemmesiden til at fungere – fx at hjemmesiden husker hvordan du har surfer rundt. De giver ogs√• info om hvordan du bruger vores hjemmeside, s√• vi kan forbedre den b√•de for dig og for andre. Cookies p√• denne hjemmeside bruges prim√¶rt til trafikm√•ling og optimering af sidens indhold. En mere detaljeret beskrivelse og forklaring om Cookies, kan l√¶ses l√¶ngere nede p√• denne side.

Ejeroplysninger

Dette website udbydes, vedligeholdes og ejes af:

Firmanavn: Miklagard Group ApS

CVR: 40780068

Adresse: Gyngemose parkvej 42, 2. sal, 2860 S√łborg – Danmark

Email: [email protected]

Udbyderen af dette website omtales i nærværende politik som Miklagard, udbyderen eller selskabet.

Yderligere information om ejeren af dette websted kan findes i CVR eller Hostmaster.

Oversigt over privatlivspolitik

Nedenfor finder du en oversigt over indholdet i selskabets nuv√¶rende privatlivspolitik. Vi anbefaler, at du g√łr dig bekendt med indholdet af denne politik, hvis du fortsat √łnsker at benytte dig af hjemmesiden.

1. Dette website anvender cookies

1.1. En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

1.2. Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Denne information deles med tredjepart.

1.3. Du kan læse mere om cookies og formålet med disse hos Erhvervsstyrelsen.

2. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

2.1. Ved at f√łlge dette link finder du en guide til, hvordan du kan slette cookies fra den browser, du benytter

3. Formål med cookies på vores website

3.1. Miklagard har f√łlgende hensigter med at indsamle og lagre cookies:

  • At gemme dine indstillinger
  • Trafikm√•ling og statistik
  • M√•lretning, segmentering og demografiske analyser
  • Tilbyde hurtig kundeservice via livechat

4. Tredjeparter med adgang til cookies

4.1. Sitet anvender cookies fra f√łlgende tredjeparter:

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

5. Beskyttelse af personoplysninger

5.1. If√łlge lov om behandling af personoplysninger (herefter Persondataloven) skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger p√• computere med begr√¶nset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres l√łbende for at afg√łre, om vores brugeroplysninger h√•ndteres forsvarligt ‚Äď under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere ubetinget sikkerhed ved dataoverf√łrsler via internettet. Det betyder, at der kan v√¶re en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, n√•r data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver s√•ledes dine personlige oplysninger p√• eget ansvar.

5.2. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at √¶ndringer i vores behandling af personoplysninger kan blive n√łdvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og √¶ndre n√¶rv√¶rende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilf√¶lde af v√¶sentlige √¶ndringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse p√• vores websites.

5.3. I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du if√łlge Persondataloven ret til at f√• oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henf√łres til dig. S√•fremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kr√¶ve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid g√łre indsigelse mod, at oplysninger om dig g√łres til genstand for behandling. Du kan ogs√• til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedr√łrende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. Persondatalovens ¬ß 58, stk. 1.

6. Ændringer i vores fortrolighedspolitik

6.1. Fra tid til anden kan vi foretage ændringer i denne fortrolighedspolitik.

6.2. Eventuelle √¶ndringer, som vi foretager i denne fortrolighedspolitik i fremtiden, vil blive offentliggjort p√• denne side. Vi anbefaler, at du bes√łger denne side fra tid til anden for at holde dig orienteret om eventuelle √¶ndringer i denne fortrolighedspolitik.

7. Kontakt vedr. personoplysninger

7.1. Hvis du √łnsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos den databeskyttelsesansvarlige, Miklagard, bedes du rette henvendelse til den databeskyttelsesansvarlige p√• mail [email protected].

7.2. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted.

7.3. Du har mulighed for at f√• indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan g√łre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

8. Så lang tid opbevares cookies

8.1. Cookies, som er indhentet af udbyderen, sletter sig selv efter en tidsperiode, som kan variere, men de fornyes efter hvert bes√łg.

9. Sådan sletter du cookies

9.1. √ėnsker du at slette dine cookies, kan du anvende f√łlgende vejledning.

10. Sådan undgår du cookies

10.1. Hvis du ikke √łnsker, at der lagres cookies i din browser, kan du blokere dem ved at f√łlge denne guide.