Home Program

Program

Webbureau i København digitale programmer.

Vind fremtidens kunder online. Med Miklagards programmer positionerer du dit brand og din hjemmeside perfekt i forhold til nye, købeklare kunder, og samtidig fastholder du eksisterende kunder, så de vender tilbage igen og igen. Vink farvel til online løsninger, der ikke engagerer og inspirerer dine kunder, og hils i stedet nye og innovative digitale løsninger velkommen. Miklagards programmer er den sikre og direkte vej til online succes for din forretning.

Opfyld dine online ambitioner med programmer fra Miklagard.

Hos Miklagard arbejder vi for, at dine online ambitioner bliver opfyldt. Til det har vi skabt 6 forskellige programmer, der hver især er målrettet forskellige områder inden for digital markedsføring. Programmerne favner bredt, og har én ting til fælles – de får det bedste ud af dit online potentiale. Med Miklagards programmer får du således en unik chance for at gøre dine online ambitioner til virkelighed.

En skræddersyet løsning, der dækker dine behov

Få en individuelt tilpasset løsning, der er nøje tilrettelagt ud fra netop dine behov. Hos Miklagard tror vi ikke på standardløsninger, og derfor giver vores 6 programmer dig mulighed for at tilpasse og justere dem fuldstændigt efter dine ønsker. Flere programmer kan sammensættes, og programmerne kan ligeledes brydes op og skilles ad og skræddersyes helt ned i detaljerne til dig. Hos Miklagard forstår vi nemlig vigtigheden i, at du får en samlet løsning, der passer til netop din forretning.

Miklagards 6 programmer:

Skil dig ud fra mængden med en stærk samarbejdspartner på holdet. Miklagard tilbyder nedenstående programmer til dig, der gerne vil tage din online forretning til et nyt niveau.

1. Strategi & Transformation

Hvor er din forretning på vej hen? Hos Miklagard opbygger vi nytænkende og innovative online strategier, der resulterer i flere kunder og øget salg. Har du allerede en strategi, ser vi den efter i sømmene og foretager nødvendige transformationer, så strategien stemmer overens med dine ambitioner og den virkelighed, din forretning befinder sig i. Har du ikke, opbygger vi i tæt samarbejde med dig en ny strategi, der målrettet går efter øget online brandeksponering og vækst.

Vi rådgiver undervejs om forskellige strategiske løsninger, og viser dig samtidig, hvordan digitale muligheder kan løfte din forretning til et nyt niveau. Med Miklagárd som strategisk partner kan du dermed se frem til strømlinede og målbare strategier, der let kan implementeres i forretningens øvrige arbejdsgange.

2. Data & Indsigt

Data er fremtidens valuta. Med de rette datasæt fra pålidelige datakilder skaber Miklagard værdifuld indsigt i din forretning. Det gør vi ved at nærstudere, hvordan dine kunder agerer online, og ved at opbygge dashboards, der tydeligt visualiserer disse brugeradfærd. Den viden – dine data giver – bruger vi til at segmentere dine kunder og målrette markedsføring og brugeroplevelse overfor de enkelte segmenter. Vi skaber med andre ord en datadreven optimering af din forretning.

Data kan bruges til mere og andet end historisk indblik og optimering af markedsføring og kunderejser her og nu. Ved hjælp af fortidens data bliver det muligt at spå om fremtidens tendenser, og med Miklagårds datateam ombord på holdet, sikrer vi altid at dig og din forretning er et skridt foran konkurrenterne. Vi transformerer store datamængder til overskuelige og indsigtsfulde datasæt, der skaber øget værdi for din forretning.

3. Teknologi & Innovation

Innovativ teknologi vinder fremtidens kunder. Derfor holder Miklagard konstant dig og din digitale forretning ajour ved at anvende tidens mest innovative løsninger. Som Google-certificeret partner der er eksperter i Googles forskellige softwareløsninger, herunder:

  • Campaign Manager, der effektivt lader dig styre dine digitale kampagner på tværs af platforme
  • Analytics 360, der giver et holistisk overblik over dine online markedsføringsaktiviteter ved at samle data fra samtlige platforme og kanaler
  • Optimize 360, der gør det muligt at splitteste og dermed øge konverteringsraten
  • Search Ads 360, der hjælper til at administrere PPC (Ads/Adwords) på tværs af søgemaskiner og andre kanaler
  • Surveys 360, der lader dig oprette brugerundersøgelser, så du får værdifuldt indblik i dine kunders adfærd og præferencer
  • Display & Video 360, der er et allround værktøj til at planlægge, designe og administrere kampagner

Google tilbyder samlet set en lang række innovative softwareløsninger, der alle kan tage dine digitale markedsføringsaktiviteter til et nyt niveau. Med Miklagaard som partner sørger vi for, at det sker.

4. Udtryk & Oplevelse

Kunder skal engageres og inspireres. Derfor er vi hos Miklagard meget opmærksomme på at skabe kunderejser, der giver mening for kunden – ikke blot på de enkelte kanaler, men på tværs af alle dine online aktiviteter. Vi tænker brand, hjemmeside og markedsføringsmateriale sammen i ét, så dine besøgende får samme indtryk af din forretnings identitet og brand uanset eksponeringsform. Miklagard er en one-stop webbureau med alle digital marketing-specialister på teamet.

Kunderejser målrettes efter segmenter og kanaler, så hvert segment har deres egen særskilte kunderejse, der er optimeret til netop denne specifikke målgruppe. Det sker med baggrund i data fra eksisterende kunder kombineret med best practice inden for brugeroplevelser og adfærd, så samtlige kunderejser nøje kan planlægges og eksekveres fra start til slut. Vi engagerer, inspirerer og viser vej, så kunden får fantastiske oplevelser med dit brand.

5. Medier & Kommunikation

Effektiv kommunikation er nøglen til øget salg. Det handler om at bygge relationer med nye og eksisterende kunder. Hos webbureauet Miklagard er vi eksperter i at målrette kommunikationen i din markedsføring til relevante segmenter på tværs af medier.

Vores PPC-team er eksperter i at udpege relevante søgeord til forskellige segmenter, og på baggrund af disse søgeord skabe en meningsfyldt og sammenhængende kampagner og annoncering, der ikke blot leder besøgende videre til din hjemmeside, men i sidste ende også konverterer bedre.

Samtidig udnytter vi de mange fordele ved SEO til at opbygge sammenhængende kunderejser, der ved hjælp af strømlinet kommunikation bringer kunden fra søgemaskine til salg på rekordtid.

Uanset om vi taler kommunikation via PPC, SEO, sociale medier, display, email, App Store Optimization eller andre kanaler, har Miklagaard kommunikationseksperter på holdet, der kan understøtte dine kunderejser ved hjælp af klar og effektiv kommunikation, der guider kunden gennem hele processen fra start til slut.

6. Uddannelse & Udvikling

Lær fra de bedste. Hos Miklagard tilbyder vi en lang række kurser indenfor digital marketing, der alle klæder dig på til at agere i fremtidens digitale markeder. Vi underviser i alt fra strategi og planlægning til eksekvering og evaluering, så du selv bliver i stand til at varetage dine digitale markedsføring.

Vores kursuskatalog begrænser sig imidlertid ikke blot til digital markedsføring, men indeholder også kurser indenfor IT-sikkerhed, cloud og agilitet. På vores sikkerhedskurser lærer du at beskytte data og infrastruktur fra udefrakommende trusler, samt at monitorere potentielle farer, så du altid er et skridt foran. Og med vores agile kurser indenfor SCRUM og Kanban viser vi dig, hvordan jeres organisation med en agil tilgang kan opnå bedre resultater.

Undervisningen tilrettelægges fuldstændigt ud fra dine ønsker og behov, og kan foregå on-site hos jer såvel som online. Her sørger vores undervisere for, at du opdateres på teorier og seneste nyt indenfor branchen, så du er i stand til at vinde kampen om de digitale kunder. Med en af de førende webbureauer i København, Miklagard, på holdet som uddannelsespartner kan du se frem til en øget forståelse og ekspertise, inden for den digitale verden.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre
nærmere om samarbejdsmuligheder?

Ring til os på 31 32 60 86

Du kan få telefonisk support mandag til fredag kl. 09.00-16.00

? Top indlæg

Følg os