Home Digital marketing

Digital marketing

Hvis du vil vinde kampen om de digitale kunder, er du nødt til at være synlig der, hvor de digitale kunder befinder sig online. Vi kan hos Miklagard hjælpe dig med opbygning og eksponering af brand via digitale salgskanaler på tværs af platforme, så du får dine budskaber ud til netop din online målgruppe.

Vi overlader intet til tilfældighederne, men er med lige fra start, når der skal opbygges en digital markedsføringsstrategi, og vi tager os af alt fra planlægning og strategi til eksekvering og evaluering – selvfølgelig i tæt samarbejde med dig.

Skab øget trafik og salg med Miklagard.

Målet med digital marketing er først og fremmest at skabe øget salg i din forretning. Derfor ligger vores fokus som dansk webbureau konstant på markedsføringsmæssige tiltag, der kan hæve trafik og omsætning på din hjemmeside og andre digitale platforme. Dette fokus følger os på tværs af kanaler, og med mange års erfaring inden for netop trafik- og salgsoptimering er Miklagard derfor den helt rette partner for dig, når det gælder at skabe resultater online.

Vi lægger eksekverbare strategier og målbare planer, og ved hjælp af løbende rapportering kan du altid følge med i de løbende resultater af dine online markedsføringsaktiviteter. Med Miklagard som digital markedsføringspartner er det ikke kun os, der har fingeren på pulsen – det har du også.

360° digital markedsføring med fokus på bundlinje og omkostninger.

En ting er at lave markedsføringskampagner – noget helt andet er at skabe digitale markedsføringskampagner, der er profitable. Hos webbureauet Miklagard tager vi altid udgangspunkt i din bundlinje og dine omkostninger. Det betyder, at vi kontinuerligt arbejder på at optimere dine kampagner, så toplinjen øges mest muligt set i forhold til dine omkostninger. Vi har dermed stor fokus på din ROI – både på betalt trafik, men også organisk.

Vores “omnichannel”-tilgang gør, at vi spreder dit brand udover adskillige kanaler for at optimere dine digitale kampagner. Vi identificerer de kanaler, der skaber størst værdi og ROI, og du slipper dermed for unødige omkostninger på kanaler, der alligevel ikke genererer de ønskede resultater. Hos Miklagárd er det almindelig sund fornuft.

Miklagards digitale markedsføringskanaler.

Fremragende digitale kampagner kræver de rette kanaler, og vi udvælger altid nøjagtigt de kanaler, der giver mest værdi for din forretning. Du kan her se hvilke kanaler, Miklagard typisk gør brug af, når vi skal sætte turbo på dine trafik- og salgstal.

PPC (Ads og Adwords)

Med optimerede PPC-kampagner gør vi det muligt for dig at nå købeklare kunder, der allerede leder efter dine produkter og ydelser på søgemaskinerne. Vi kortlægger de søgeord, der skaber købeklare kunder inden for dit segment, og skalerer eksponeringen af disse søgeord under hensyntagen til de enkelte søgeords ROI. Samtlige kampagner monitoreres, så dit budget altid bruges der, hvor du opnår den største ROI.

Display

Fremtidens kunder er i konstant bevægelse online. Med displayannoncering kan du eksponere dit brand dér, hvor dine digitale kunder befinder sig, og på den måde skabe øget synlighed, reach og trafik til din hjemmeside og andre digitale platforme. Display-annonceringen foregår på tredjeparts hjemmesider, hvor trafikken stemmer overens med din målgruppe. På den måde bliver det muligt at drive købeklare og engagerede kunder direkte ind til din salgsplatforme, med øget salg som følge.

SEO

Verdens største markedsplads er Google. Det er her, købeklare kunder søger hen, når de leder efter nye produkter og informationer, og det er derfor vigtigt at være tilstede, når de købeklare kunder indfinder sig. Vores webbureau SEO-team hjælper med alt fra indledende SEO-analyse af både on- og off-page SEO til søgeordsanalyse, strategi, produktion af indhold, outreach og alle øvrige SEO-relaterede opgaver. Vi placerer dig i toppen af søgeresultaterne, og sørger samtidig for en tilfredsstillende CTR, så trafik og salg påvirkes positivt af vores SEO-aktiviteter.

Læs mere om Søgemaskineoptimering (SEO).

Sociale medier

Sociale medier som Facebook, Instagram, YouTube, Snapchat og Pinterest giver en række åbenlyse fordele, når det kommer til segmentering af målgrupper. Her kan du med hjælp fra Miklagard eksponere dine kampagner fuldstændigt målrettet til lige netop din målgruppe.

Med konstant fokus på ROI sørger vi for, at dine kampagner på de sociale medier løbende justeres og tilpasses, så de skaber det størst mulige afkast. Vi er selvfølgelig med fra start i segmenteringsprocessen, og tager os også af både planlægning og eksekvering af samtlige kampagner – selvfølgelig i tæt dialog med dig.

Læs mere om Sociale medier.

E-mail marketing

Kom ud til dine kunder når som helst, hvor som helst. Med e-mail marketing aktiverer du en fremragende push-kanal, der gør det muligt at levere skræddersyede mailkampagner direkte i kundens indbakke. Ved hjælp af forskellige segmenteringsværktøjer kan vi nøje målrette og individualisere dine mailkampagner, så de skaber størst mulige “open rates” og CTR.

Samtidig opnår vi en lavere bounce rate og færre afmeldinger ved at levere målrettet og relevant indhold til hver enkelt kunde(gruppe). E-mail marketing er ganske enkelt din direkte genvej til kunder, der allerede har tilkendegivet interesse for dit brand.

Video

Gør dine kampagner levende, engagerende og inspirerende med videokampagner. Miklagards video specialister står klar til at producere videokampagner med indhold, der er målrettet specifikke segmenter. Video fungerer som et glimrende supplement til øvrige kampagner, og samtidig er videokampagner i høj grad i stand til at fastholde potentielle kunder over længere tid.

Videokampagner er også attraktive for dig, der ønsker at kommunikere dit budskab og eksponere dit brand over en længere tidsramme. Hos Miklagård kan vi hjælpe dig med alt fra brainstorming, strategi og planlægning til produktion, implementering og eksekvering af dine videokampagner.

App Store

Opnå flere downloads og flere konverteringer i App Store. Med Miklagards App Store Optimization sørger vi ved hjælp af en datadreven tilgang til din app at forbedre hele din app-strategi; herunder også din placering i App Store. Vi gør din app til et eftertragtet produkt, som engagerer brugeren med inspirerende brugerrejser, der skaber øget salg i appen. Med Miklagárd på holdet træder din app i karakter og skiller sig ud fra de øvrige apps på markedet – alt sammen ved hjælp af en nøje planlagt og veludført app-strategi.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre
nærmere om samarbejdsmuligheder?

Ring til os på 31 32 60 86

Du kan få telefonisk support mandag til fredag kl. 09.00-16.00

? Top indlæg

Følg os