Home Sociale Medier

Sociale Medier

Nå ud til din målgruppe på de sociale medier. Med Miklagard som social media partner kan du se frem til målrettede kampagner, der vækker købsinteresse hos netop din målgruppe. Undgå unødige omkostninger på tilfældige eksponeringer – hos Miklagard sikrer vi os, at dit budget skaber størst mulig ROI på de sociale platforme.

Kom bredt ud på de sociale medier med Miklagard.

Når vi siger, at du kommer bredt ud på de sociale medier med Miklagard, så mener vi det. Vi planlægger og eksekverer målbare kampagner på samtlige sociale medier lige fra Facebook, Instagram, YouTube og Snapchat til LinkedIn, Pinterest, Quora og Reddit. Uanset hvor dine målgrupper befinder sig på de sociale medier, kan vi hos Miklagård hjælpe dig med at nå ud til dem. Vores team består af en række eksperter, der alle har et stort kendskab til de sociale medier og de tendenser, der viser sig på platformene.

Du behøver imidlertid ikke at være tilstede på samtlige sociale platforme for at opnå succes på de sociale medier. Ofte vil der være platforme, der ikke er relevante for din målgruppe, og deraf heller ikke relevante for de kampagner, vi sammensætter. Vi hjælper dig derfor med at identificere medier med det største potentiale, og efterfølgende lægger vi en strategi for kampagnerne på tværs af de sociale medier, så vi sammen sikrer os, at kampagnerne udføres i henhold til en overordnet strategi.

Målrettet markedsføring til netop dine målgrupper.

En af de store fordele ved kampagner på de sociale medier er, at de giver mulighed for helt specifikt at målrette kampagnerne til selv snævre målgrupper. Hos Miklagard segmenterer vi ud fra en lang række parametre inden for geografi, demografi, adfærd og psykografi (adfærd og behov). På den måde sikrer vi os, at målgruppen er så relevant som mulig, inden vi aktiverer dine kampagner.

Kampagnerne udvikles ligeledes på baggrund af ovenstående parametre, men også på baggrund af eksisterende data fra din forretning. Vi skaber således segmenterede og datadrevne kampagner, der målrettes fuldstændigt til relevante brugere på sociale medier.

Retargeting af målgruppen.

Som i alle andre markedsføringssituationer kræves der ofte flere interaktioner med et brand, før et salg finder sted. Hvis kunden allerede har besluttet sig for at købe dit produkt eller din ydelse, er det selvfølgelig en undtagelse, men i langt de fleste tilfælde vil trafik på sociale medier ikke være købsklar allerede ved første interaktion med dit brand.

For at imødekomme dette anvender vi retargeting hos Miklagard. Det betyder, at vi eksponerer dine kampagner til brugere, der allerede har kendskab til dit brand i forvejen. Vi springer så at sige førstehåndsindtrykket over, og målretter i stedet dine kampagner til de brugere, der i højere grad er købeklare. Det skaber både større brand-interaktion, flere konverteringer og øget salg.

Fokus på reach, trafik og konverteringer.

Når vi udvikler kampagner til de sociale medier, sker det imidlertid altid med fokus på både reach, trafik og konverteringer. Det kan være fristende udelukkende at måle på konverteringer og ROI, men faktum er, at reach og trafik spiller en mindst lige så stor rolle. Kampagner på sociale medier handler ikke kun om at øge salget her og nu, men også om at styrke dit brands identitet og drive trafik til din hjemmeside.

Årsagen er, at potentielle kunder som udgangspunkt skal eksponeres for dit brand mere end en gang, før de er købeklar. Ved også at fokusere på reach og trafik til siden, sørger Miklagaard ikke blot for at øge dine konverteringer, men også for at modne de nye kunder, der endnu ikke er klar til at købe (erkendelse og tryghed).

Når vi eksponerer dine kampagner med fokus på reach, sker der nemlig det, at flere potentielle kunder vækker interesse for dit brand, og dermed husker det. Det kan tage adskillige gange, før kunden er købeklar, men ved at følge kunden hele vejen igennem modne kunder til at live købeklar, sikrer vi, at flest mulige brugere konverteres til købere på tværs af din hjemmeside og digitale platforme.

Det er præcis derfor, at du bør have Miklagard med som en aktiv social media partner – gennem et større reach driver vi mere trafik til din side, og omdanner således brugere til købeklare kunder, der i sidste ende får dine konverteringerne på dine kampagner til at nå nye højder.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre
nærmere om samarbejdsmuligheder?

Ring til os på 31 32 60 86

Du kan få telefonisk support mandag til fredag kl. 09.00-16.00

? Top indlæg

Følg os