Home Løsninger

Vores løsninger kan hjælpe dig med at nå dine virksomhedsmål

Udnyt din virksomheds fulde potentiale. Miklagard leverer online løsninger indenfor PPC Adwords, Ads, PPC, søgemaskineoptimering, SEO, sociale medier, analyser, programmering display og marketing. Vi øger din online tilstedeværelse, optimerer din markedsføringsføring-kanaler og skaber vækster din bundlinje.

Nå ud til potentielle kunder med Miklagard

Online markedsføring behøver ikke at være indviklet. Hos Miklagard har vi gjort det nemt for dig ved at dele vores løsninger op i tre pakker:

  1. Produkt med enkelt ydelse elle service
  2. Program med samlet indstatspakke af ydelser og services
  3. Partnerskab med samlet digital vækstforløb af alle ydelser og services

Produkter er for dig, der ønsker at optimere en eller flere specifikke markedsføringskanaler online. Vi tilbyder en lang række online løsninger inden for både betalt og organisk trafik fra søgemaskiner, og derudover hjælper vi også med sociale medier, analyser, programmering, display og video.

Her vælger du selv hvilke kanaler, du ønsker at fokusere på, og kanalerne kan tilpasses fuldstændigt efter netop jeres behov. Produkter er derfor en god løsning for dig, der ønsker en skræddersyet løsning inden for særlige afgrænset markedsføringskanaler.

Har du derimod brug for noget mere end en specifik markedsføringskanal, kan du med fordel vælge et af vores unikke programmer. Her har Miklagard fem unikke og vidt forskellige programmer inden for digital markedsføring, og hvert program byder på fantastiske markedsføringsløsninger inden for hvert sit område. Programmerne kan selvfølgelig stadig tilpasses jeres individuelle behov, og vores programmer skal derfor ikke kun ses som færdige og firkantede løsninger, men i lige så høj grad som inspiration til, hvordan jeres samlede online markedsføringsløsning kan se ud.

Og så er der den helt store pakke, Miklagards partnerskaber. Er du træt af, at jeres virksomhed ikke præsterer i søgeresultaterne på Google og andre søgemaskiner? Og oplever du, at jeres organiske trafik ikke lever op til jeres forventninger? Eller noge tredje med digital marketing der ikke vækster din bundlinje, så er et partnerskab med Miklagard en oplagt løsning. Miklagards partnerskaber er nemlig skabt til dig, der ikke overlader virksomhedens organiske trafik til tilfældigheder, men i stedet ønsker at optimere jeres trafik fra søgemaskinerne gennem en datadreven SEO-strategi eller vækste reach med Google Ads eller optimere jeres konvertering med splittest mv.

Med Miklagard som partner kan du se frem til en medspiller, der ikke blot tager sig af jeres SEO-strategi, men også leverer one-stop digitale løsninger fra analyse til implementering og opfølgning på succeskriterier. Vi laver en omfattende gennemgang af alt fra teknisk SEO til søgeord og konkurrenter, og vi sammensætter derudover strategier og handlingsplaner for, hvordan jeres digitale platforme skal forløbe fremadrettet. Vi følger selvfølgelig løbende op med afrapportering undervejs, så i hele tiden kan se, hvordan resultatet af partnerskabet udvikler sig ud fra forventet succeskriterier.

Et partnerskab foregår som udgangspunkt over en længere periode, men også her er det muligt at tilpasse forløbet, så det stemmer med jeres behov og ønsker. Og uanset, om I vælger et Miklagard produkt, program eller et partnerskab, er det netop det, der kendetegner Miklagárd – skræddersyede løsninger, der passer til netop jeres forretning.

Trænger jeres virksomhed til at få sat turbo på jeres online markedsføringskanaler, så I kan opnå større eksponering, flere salg og vækst i jeres online omsætning?

Hos Miklagård sætter vi turbo på jeres online markedsføringskanaler og sørger for, at jeres online ambitioner bliver til virkelighed. Kontakt os i dag og få en online markedsføringsløsning, der er tilpasset netop jeres behov.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre
nærmere om samarbejdsmuligheder?

Ring til os på 31 32 60 86

Du kan få telefonisk support mandag til fredag kl. 09.00-16.00

? Top indlæg

Følg os