Derfor skal du vælge Miklagard

Din virksomhed passer ikke ned i en kasse, og derfor har vi i Miklagard heller ikke nogen smarte-i-en-fart-pakkeløsninger. Det handler om din forretning, din teknologi og dine kunder. Med andre ord tager dialogen afsæt i jeres ønsker til digital forretning, aktivering af marketing-kanaler og det med mennesker imellem – hvem er de, hvor er de og hvad de søger online.

Trust Diagram

Alle digitale platforme er salgsplatforme. Det handler om at skabe salg, skaffe nye kunder eller flere besøgende

Digital platform ér salgsplatform

Miklagard er et anerkendt dansk digital marketing-bureau der engagerer sig 100% i samarbejdet med vores kunder, hvor du slipper for sælgere der lover mere end de kan holde og bøvle med halvhjertet samarbejde. Vi er en one-stop full-service webbureau med marketing specialist til dig.

Uafhængig om du drømmer om mere værdi for pengene, flere kundehenvendelser til din forretning, flere besøg på hjemmesiden eller henvendelser i din butik – så er Miklagard din fast samarbejdspartner. Du behøver ikke at tage os på ordet, tag vores kunder på ordet – se alle vores succeshistorier.

Hvis du vælger Miklagard får én partner til alle dine markedsføringsbehov. Som one-stop digital marketing-bureau garanterer vi alle vores kunder:

Value for Money

Værdi for pengene

Miklagard er ikke den billigste på markedet, men vi garanterer dig top værdi for pengene til rimelig priser, den slags der betaler sig selv hjem igen og igen.

Tailor Made Solutions

Skræddersyede løsninger

Når du samarbejder med os, får du ikke en hyldevare løsning. Du får en gennemtænkt løsning, der er skræddersyet til at vækste din digitale platform.

Transparency

Transparent samarbejde

Ingen udenomssnak eller tilbud af ydelser, du ikke har brug for. Du får ærlig rådgivning du kan stole på, som passer dine behov.

360° digital marketing

Miklagard lever af at leverer 360° digitale løsninger der virker i virkeligheden. Det er datadreven løsninger der skaber resultater – vores kunder får kunder.

Vi bliver valgt frem for andre for vores forståelse for forretning, løsninger der leverer og et samarbejde der bygger på tillid.

Når alt kommer til alt handler det om tillid – noget man ikke købe for penge. Vi bygger vores samarbejde på tillid, og hidtil er det blevet gengældt hvér gang.

Vi ved, at alle kunder er forskellige, så når vi arbejder med data, er det for at kunne være relevante, også for dig

Miklagard forbinder vores kunder med nye kunder gennem Google

Google bureau

Vi samarbejder med virksomheder, der vil øge deres omsætning via flere online kunder og henvendelser. Vores specialer er jeres succes – dette opnår bl.a. Med Google i føresæddet. Vi anvender en lang række Google værktøjer i vores hverdag, lige fra Google søgemaskineoptimering (SEO), Google Ads (Adwords), Google Search Console, Google Analytics og meget mere. Som dansk Google partner bureau, skaber vi med vores specialer succes for din virksomhed.

Priser på markedsføring, hjemmesider, SEO, Google

I Miklagard passer vi på din forretning som var det vores egen, det sikrer et godt og langt samarbejde hvor alle parter er glade. Hos os bliver du ikke bare endnu et nummer i rækken hos et bureau, men vores egen mærkesag.

Ingen hemmelige priser, underlige kontrakter eller lange bindinger

Miklagard skaber organisk vækst i din forretning med effektiv søgemaskineoptimering

Google side #1 eller gratis arbejde

Miklagards kunder rammer i gns. side 1 inden for 6 måneder, og med de erfaringer ombord tilbyder vi garanti for side #1 inden for 9, 12 eller 16 måneder. Er du ikke på Google side nr. 1 på aftalte søgeord og -fraser inden for tidsrammen, arbejder vi gratis, indtil vi når målet.

360° marketing med klare målsætninger fra start

100% klare succeskriterier

Klare målsætninger fra start skaber en forventningsafstemning der gør det langt letter for dig at følge med i, om vi hos Miklagard lever op til vores ord. Om det er øgning af nye kunder, bedre konverteringsrate, øget trafik, mere SEO, større relevans, bedre budstrategi med Ads, større gennemsigtighed eller noget helt femte, så har vi specialisterne ombord til at drible bolden hjem på alle succeskriterier.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre
nærmere om samarbejdsmuligheder?

Ring til os på 31 32 60 86

Du kan få telefonisk support mandag til fredag kl. 09.00-16.00

? Top indlæg

Følg os