Home Webudvikling

Webudvikling

Undgå at forsvinde i mængden: Miklagárd udvikler innovative og iøjnefaldende webløsninger, der skiller sig positivt ud. Vi sørger for, at besøgende på din hjemmeside oplever en strømlinet og uovertruffen brugerrejse fra start til slut, hvor brugervenlighed og visuel identitet er i højsædet.

Vi leverer alt fra mindre opgaveløsninger og standardløsninger til større, komplekse løsninger, der kræver en alternativ tilgang. Vores erfarne hold af IT-udviklere er vant til at arbejde med tidens mest anvendte CM-systemer (CMS), og vi udvikler derudover både i PHP, Laravel og Node.js, hvilket betyder, at selv de mest komplekse opgaver kan løses her hos os.

Vi gør brug af de førende CMSer i branchen.

Hos Miklagard går vi aldrig på kompromis med kvaliteten – heller ikke, når det gælder anvendelse af markedsstandarder. Derfor arbejder vi udelukkende med de bedste CMS systemer på markedet, så vi sikrer, at du får den bedst mulige løsning hver gang. På trods af at være standardløsninger giver vores CMS-systemer nemlig mulighed for en lang række funktioner og tilpasninger. Det betyder, at du kan se frem til en tilpasset løsning, der lever op til dine behov og forventninger uanset hvilket af vores CMS, du vælger.

Standardløsninger målrettet individuelle behov.

Ved hjælp af CMS-systemer som WordPress, Squarespace, Drupal og Umbraco udvikler vi tidens bedste standardiserede løsninger. Fordelene ved at bruge disse CMS-systemer er klare – på trods af lavere omkostninger ved at anvende et standardiseret CMS-system, får du stadig uanede muligheder for at skabe individuelle løsninger, der er tilpasset netop dine behov.

Både Squarespace, Drupal, Umbraco og WordPress er modulopbyggede, og de giver alle adgang til et væld af funktioner og grafiske værktøjer. Det betyder, at du med en CMS-eksperter fra Miklagard på holdet kan opnå en høj grad af særpræg og individuel karakter med et standardprodukt, og nok så vigtigt lader det dig skabe en brugeroplevelse, der stemmer fuldstændigt overens med dine ambitioner. En standardiseret løsning er ikke længere en begrænsning for at udfolde din forretningspotentiale – i hvert fald ikke, når du lader Miklagard stå for opgaven.

Få udviklet individuelle løsninger i PHP, Laravel og Node.js

Nogle gange er en standardiseret løsning bare ikke nok. Har du behov for en kompleks løsning udover det sædvanlige, kan Miklagard hjælpe dig med at gøre dine tekniske drømme til virkelighed. Vi udvikler både små og store individuelle løsninger i PHP, Laravel og Node.js. Her er vi med fra start til slut, og vi hjælper med alt fra skitsering og design til agil udvikling og implementering af den færdige løsning. Det sker selvfølgelig med udgangspunkt i øvrige eventuelle løsninger, så vi sikrer os, at din nye løsning fungerer fejlfrit med resten af jeres systemer.

Vores kompetente udviklingsteam består af frontend- og backend-udviklere, der via tæt samarbejde sørger for, at du får en helstøbt løsning, der fungerer både foran og bag kulisserne. Alt planlægges og tilpasses ud fra dine individuelle behov, og med Miklagaard som udviklingspartner er det derfor kun fantasien, der sætter grænser for din kommende løsning.

Udvikling af integrationer

Undgå manuelle processer, og få i stedet dine systemer til at arbejde sammen. Hos Miklagard specialiserer vi os i udvikling af integrationer, der knytter jeres forskellige systemer sammen, så manuelle arbejdsgange fjernes, og synergier opstår. Ved at beskrive dine manuelle processer for Miklagárd kan vi identificere mulige optimeringspotentialer, der kan løses ved hjælp af integrationer.

Og mulighederne for integration, robotter og automatisering er mange. Uanset om vi taler om lønsystemer, regnskabsprogrammer, CRM-systemer, chatsystemer, fragthåndteringssystemer eller andre systemer, er der ofte et væsentligt besparelsespotentiale gemt ved at udvikle integrationer, der sætter en effektiv stopper for manuelle og ressourcekrævende arbejdsgange mellem systemerne. Lad Miklagard hjælpe dig med at finde frem til mulige besparelser, så du undgår at bruge unødig spildtid på forældede arbejdsgange. Vi sørger i stedet for at levere toptunede integrationer, der løfter den samlede effektivitet i din forretning.

Danske udviklere, der skaber globale løsninger.

Miklagards udviklingsteam består udelukkende af danske udviklere. Vi foretrækker at arbejde sammen ansigt til ansigt, når vi arbejder med dine løsninger, og vi tror på en mere effektiv opgaveløsning, når vores udviklere er placeret side om side.

Vores lokale tilgang til vores udviklerteam betyder dog ikke, at vi ikke kan levere globale løsninger. Tværtimod. Med Miklagard som partner kan du se frem til en medspiller, der bruger globale trends og tendenser til at skabe fremragende løsninger, der vinder på både den lokale og globale bane. Vi er således parate til at opfylde dine online ambitioner uanset hvor langt, de rækker.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre
nærmere om samarbejdsmuligheder?

Ring til os på 31 32 60 86

Du kan få telefonisk support mandag til fredag kl. 09.00-16.00

? Top indlæg

Følg os