Home IT & Cloud

IT & Cloud

Fordelene ved at placere dine IT-løsninger i skyen er mange. Du behøver ikke længere at bekymre dig om servere, sikkerhed, opdateringer og backup. Det tager vi os af hos Miklagard 24/7/365. I stedet kan du se frem til at kunne tilgå dine løsninger og data hvor og når som helst, blot du har adgang til internettet, og samtidig slipper du for at betale for mere, end du har brug for. Hos Miklagard hjælper vi dig på plads i skyen, så du kan få fuldt udbytte af alle disse fordele.

Forskellige cloudløsninger til forskellige behov.

Lad ikke cloudløsninger fastlåse dine behov. Hos Miklagard leverer vi en lang række forskellige cloud-løsninger, der hver især kan tilpasses til netop dine behov, og vores løsninger kan samtidig skaleres hurtigt og nemt i takt med, at dine behov ændrer sig.

Inden du beslutter dig for migrering din server til cloud, står vi klar til at rådgive omkring fordelene ved de forskellige løsninger. Vi tilbyder både public og private cloudløsninger såvel som hybrid og multi-cloudløsninger, og derudover er det også muligt at opbygge din cloudløsning omkring virtual private servers. Uanset hvordan du ønsker at strukturere din cloud løsning, er vi dermed i stand til at finde en model, der passer præcis efter dine ønsker.

Lad Miklagard tage sig af din IT-infrastruktur.

Hos Miklagard er vi ikke kun i stand til at varetage din cloud-løsning, men også parat til at rådgive dig omkring hele din IT-infrastruktur. Vi kan både hjælpe på et overordnet strategisk plan, men også ved aktivt at opsætte og håndtere driften af din IT-infrastruktur. Med Miklagard som cloud partner får du dermed en samarbejdspartner, der kan håndtere alle aspekter i forhold til migrering til cloud, både før, under og efter migreringen.

Læs mere om vores løsninger inden for hosting og it-sikkerhed.

In-house Specialister i Amazon Web Services og Google Cloud Platform.

Hvis du er interesseret i en cloudbaseret løsning, der tager udgangspunkt i Amazon Web Services (AWS) eller Google Cloud Platform (GCP), er Miklagard din helt oplagte samarbejdspartner. Vi er eksperter inden for både AWS og GCP, og er kendt i branchen for at levere fremragende løsninger med disse cloud services platforme.

AWS er en gigantisk cloud-baseret platform, der gør det muligt at flytte dine IT-løsninger ud i skyen uden, at omkostningerne løber løbsk. Tværtimod er AWS et prisbilligt og yderst stabilt og sikkert alternativ inden for leverandør af cloud infrastruktur, der samtidig let kan skaleres både op og ned i takt med, at din forretning ændrer sig.

Det samme kan siges om Googles cloud løsning bedre kendt som GCP. Også her får du masser af cloud computing for pengene, og samtidig leverer Google en sikker og innovativ open source-infrastruktur, der sætter effektiviteten i højsædet.

Fælles for begge cloud platform-udbyder er, at de drives og supporteres af to af verdens største tech-giganter, og at de begge er fremragende cloud-løsninger for både små og store virksomheder. Med Miklagaards ekspertise og knowhow inden for både AWS og GCP kan du se frem til et toptunet cloud-setup på to af verdens bedste cloud platforme, og samtidig opnå økonomiske besparelser, der er til at få øje på.

Monitorering og backup

Dine data er vigtige. Vi monitorerer alle cloudløsninger døgnet rundt, året rundt, for optimal sikkerhed. Samtidig leverer vi backup både remote og private, og selvfølgelig også på end brugerniveau. Vælger du Miklágard som din cloud partner, kan du sove trygt velvidende, at der altid er styr på dine data.

Vi står på mål med skudsikre SLA-aftaler.

Hos Miklagard er vores løfte om stabile cloudløsninger ikke blot tomme ord. Derfor står vi altid på mål med skudsikre Service Level Agreement (SLA), der nøje beskriver, hvad du kan forvente, når du indgår en aftale med Miklagard. Vores SLA-aftaler er selvfølgelig målbare, så du altid kan kontrollere, at vi lever op til aftalen.

SLA-aftalen er tilpasset til netop din forretning og dine behov. Du kan derfor se frem til at modtage en SLA-aftale, hvor alle relevante krav er defineret, så det altid fremgår klart og tydeligt, hvad du kan forvente af os. Miklagards målsætning er klar – vi ønsker at levere tilpassede, stabile og sikre cloudløsninger, der altid overgår dine forventninger.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre
nærmere om samarbejdsmuligheder?

Ring til os på 31 32 60 86

Du kan få telefonisk support mandag til fredag kl. 09.00-16.00

? Top indlæg

Følg os