Home Løsninger for virksomheder

Løsninger for virksomheder i alle størrelser

Små og store virksomheder kræver individuelle markedsføringsløsninger. Det ved vi hos Miklagard. Derfor har vi tilrettelagt vores løsninger således, at I kan se frem til en skræddersyet løsning, der er optimeret til netop jeres virksomhed – uanset jeres størrelse og behov.

En ting er at finde en kompetent online markedsføringspartner, der kan drive jeres markedsføring til næste niveau. Noget helt andet er at finde en online markedsføringspartner – der til fulde forstår – at individuelle behov kræver individuelle løsninger.

Det gør vi hos Miklagard. Derfor har vi tilrettelagt vores løsninger ud fra tanken om, at det skal være muligt at få kompetent hjælp til hver en tid – uanset opgavens og virksomhedens størrelse. Vi har delt vores løsninger op i tre forskellige kategorier, produkter, programmer og partnerskaber, og de tre kategorier gør det muligt for jer at sammensætte lige præcis den samlede løsning, I ønsker.

Med vores kategori produkter kan I vælge de enkelte elementer, som I er interesseret i. Og dét synes vi er vigtigt – for hvorfor betale for ydelser, I ikke har behov for. Hos Miklagárd kan I nøjes med at fokusere på de markedsføringskanaler, der giver mening for netop jer – så klarer vi resten.

Vi oplever at det giver god mening for både små og store virksomheder tilpasse sine markedsføringsaktiviteter efter behov. Er I en mindre virksomhed med et månedlig øremærket budget, kan I optimere jeres online markedsføring betragteligt ved nøje at udvælge de kanaler, der er relevante for netop jeres forretning. Og selv for store virksomheder kan det være fordelagtigt at kunne tilføje specifikke markedsføringskanaler til jeres samlede løsning. På den måde sikrer du, at I kommer ud på samtlige digitale kanaler, der er relevante for jer. Samtidig opnår I en større online tilstedeværelse på tværs af forskellige digitale platforme.

Har I brug for en samlet online markedsføringsløsning, kan et af vores 6 skræddersyede programmer være et godt udgangspunkt. Her har vi sammensat 6 forskellige programmer, der hver især tager hånd om forskellige områder af jeres online marketing. Og som det også er tilfældet med vores øvrige løsninger, kan de 6 programmer alle justeres og tilrettelægges efter jeres individuelle behov. I kan således tilføje eller fjerne forskellige produkter og ende med en løsning, der er skræddersyet til jeres ambitioner, behov og mål.

Endelig kan I med vores partnerskaber indgå et samarbejde med Miklagaard, hvor vi tager os af alt omkring virksomhedens SEO, Ads og de samlet digitale aktiviteter. Et partnerskab er tilrettelagt således, at løsningen kan skaleres op og ned i takt med, at virksomheden udvikler sig. I bestemmer fx derfor selv i hvilket tempo, I ønsker at udvikle jeres SEO-aktiviteter, og et partnerskab er dermed en glimrende SEO-løsning uanset virksomhedens nuværende størrelse. Partnerskaber giver selvfølgelig ligeledes mulighed for at tilføje eller fjerne elementer af markedsføringen alt efter behov.

Hos os kan du tilpasse din løsningen således, at den opfylder jeres individuelle markedsføringsbehov.

Det gælder både fra start, men også undervejs i forløbet – hos Miklagard har i altid mulighed for at tilpasse jeres løsning efter udvikling og ambitioner. Kontakt Miklagard i dag, så finder vi sammen den optimale online markedsføringsløsning for netop jeres virksomhed.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre
nærmere om samarbejdsmuligheder?

Ring til os på 31 32 60 86

Du kan få telefonisk support mandag til fredag kl. 09.00-16.00

? Top indlæg

Følg os