Home Team Miklagard Job og karriere

Job og karriere

Hos Miklagard er vi sammen om at skabe fremtidens digitale arbejdsplads. Vi udfordrer konstant standarderne og står op for at gøre en forskel i den digitale verden. Selvom mange ser os som endnu et digital marketing-bureau, så tør vi godt sige, at vi overhoved ikke minder om andre IT-virksomheder. Selvom vi konstant er i vækst og har størrelsen til at nå bredt ud, så driver vi forretning ud fra en startup mentalitet; det vil først og fremmest sige, at vi i Team Miklagard arbejder for, at der skal være kort fra tanke til handling, og hver mønt gør en forskel – for os og kunden!

Gi’ din fremtid retning

Måske er vi det perfekte match? Se nedenfor over vores ledige stillinger, og lad os tage dit næste skridt sammen.

Vi er altid på udkig efter flere dygtige folk inden for særlig salg (B2B Sælger, Salgskonsulent) og it/digital (Data Scientist, Data Engineering, Retentionkonsulent, SEO konsulent, PPC konsulent, analyst).

Vi har flere ledige stillinger åben, men anvender primært headhunters til at finde de helt rigtige kandidater til Team Miklagard. Hvis du mener du netop er sådan en kandidat, så søg uopfordret via [email protected].

Praktikforløb og internship

Søger du et praktikforløb eller internship? Kom i praktik hos et af Danmarks førende digitale marketing-bureauer i dag.

Bliv en del af holdet

Vil du drive dine egne projekter, sparre med skarpe kolleger og sætte dit aftryk i det digitale Danmark? Sagt med andre ord, er du en digital native? Brænder du for digital marketing, enten inbound eller outbound marketing, kommunikation, programmering eller noget helt andet IT-relateret? Har du passion for at stille de rigtige spørgsmål, løse reelle problemer og lave et godt IT-håndværk? Kan du tilrettelægge din egen arbejdsdag og lyder det som noget for dig? Hvis du kan nikke ja til alle punkterne her, kan du sammen med os være med til at give teknologien retning gennem dine projekter og dine særlige kompetencer.

Hos os får du fagligt ansvar, sparring og kreativt med- og modspil. Og du får plads til alt det, du er. Vores nuværende team består af forskellige personligheder og profiler. Hvad vi har til fælles er startup-mentaliteten, der betyder, at vi står og falder sammen og er agile, progressive, hårdtarbejdende, hver en mønt gør en forskel… Vi knokler for og med hinanden, og vi forventer, at du er klar til at gøre det samme.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om, hvordan Miklagård behandler persondata om ansøgere her.

Vores værdier

Hvis du gerne vil vide mere om hvem vi er og hvad vi står for, dette inden du begynder at skrive din ansøgning, læs da videre om hvad vi står får, ved at klikke her, eller blive klogere på vores profil på denne side.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre
nærmere om samarbejdsmuligheder?

Ring til os på 31 32 60 86

Du kan få telefonisk support mandag til fredag kl. 09.00-16.00

? Top indlæg

Følg os