Home Miklagárd

Miklagárd

Vikingernes Miklagård

Vikingerne kaldte Konstantinopel (nutidens Istanbul i Tyrkiet) for Miklagård (Miklagárd, Miklagaard og Miklagarðr). Ordet Miklagård stammer fra den oldnordisk betegnelse for “den store by”, der havde en stor bymur og bygningsværker af sten. Vikingerne tilstedeværelse fra 900-tallet har siden været en kendt betegnelse for Østen og mere specifikt det vi kender som Mellemøsten i dag. Betegnelsen Miklagård var modsvares af Holmgård (navnet på den russiske by Novgorod) og Kænugård (Kiev, i dag hovedstaden i Ukraine).

Miklagård Group ApS

Miklagárd Group ApS har navn fra denne betegnelse – et begreb der kobler Vesten og Østen sammen, som verden i endnu højere grad er (digital) forbundet.

Virksomheden Miklagård Group blev stiftet som anpartsselskab i 2019 i Danmark, København. Miklagård er en “one-stop shop” for digital markedsføring, der arbejder med søgemaskineoptimering, online annoncering, hjemmesider og webdesign og alt andet indenfor digital marketing. Sammenlagt har vi talrige års erfaring indenfor vores branche og hvordan vi effektiviserer hjemmesider og online marketing.

Miklagárds filosofi er vækst vores kunder gennem en datadreven tilgang til online markedsføring. Det er koblingen af kvalitet, tid og økonomi med alene fokus på vækst på toplinjen.

Miklagård digital specialer

Vi er et datadrevet digitalt bureau med nogle af de mest dedikerede specialister i Danmark med et solidt netværk af markedsleder fra hele verden. Vores kunder vækst er Miklagårds succes. Vi arbejder med et bevist framework, som sikrer dig de vigtigste topplaceringer på de digitale medier hvor vores kunders kunder er online.

Kontakt os her eller på LinkedIn for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig og hør mere om vores cases online.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre
nærmere om samarbejdsmuligheder?

Ring til os på 31 32 60 86

Du kan få telefonisk support mandag til fredag kl. 09.00-16.00

? Top indlæg

Følg os