Home Hosting

Hosting

Få øget sikkerhed og kontrol over dine data med Miklagard hosting.

Hos Miklagard tilbyder vi opdaterede og gennemtænkte hosting-løsninger, der er tilpasset netop din online behov. Vores fokus ligger på stabilitet, sikkerhed og support, så du altid kan tilgå dine data når og hvor som helst velvidende, at dine data er i sikre hænder i samarbejde med Miklagard.

Infrastruktur og servere.

Vi er med fra start, når du tager hul på de indledende overvejelser omkring hosting. Vi rådgiver og vejleder omkring forskellige løsninger, så vi sammen sikrer os, at du får netop den hosting-løsning, der passer bedst til dine behov. Vi hjælper efterfølgende med både opsætning og datamigrering, og når migreringen er på plads, holder vi dine servere kørende døgnet rundt, året rundt.

Apropos servere, så arbejder vi hos Miklagard udelukkende med virtuelle (VPS) og dedikerede servere. Vores holdning er, at dine data er bedst placeret på en server, som du har fuld kontrol og råderet over. Det får du med en dedikeret server – her er det dig, der bestemmer.

Det samme gør sig gældende på en virtuel server. Med en VPS kan du se frem til samme fleksible løsning som på en dedikeret server, og samtidig have mulighed for let at skalere op og ned i takt med, at dine kapacitetsbehov ændrer sig. En virtuel server er derfor et glimrende alternativ til en dedikeret server, da du nemt kan skalere efter behov, og stadig har dine data liggende adskilt fra øvrige virtuelle servere på den fysiske server-enhed.

En sikker løsning skræddersyet til dine behov.

Hos Miklagard værner vi om dine data. Netop sikkerheden er også den primære årsag til, at vi udelukkende arbejder med hosting på virtuelle og dedikerede servere. Og sikkerhed stopper ikke her.

Når du vælger Miklagard som hosting partner, får du nemlig også en dedikeret IP, SSL-certifikat og daglig backup af dine data på en samlet hosting-løsning, der lever op til samtlige GDPR-regler. Vi garanterer 99,9% oppetid, og kan samtidig stille en failover-server til rådighed i de sjældne tilfælde, hvor uforudsete hændelser kan spille ind. Det betyder, at vi altid leverer en sikker og skræddersyet løsning, der passer til dine hosting-behov.

Målbare SLA-aftaler.

Vi ved det godt – vores hosting lyder næsten for godt til at være sandt. Derfor indgår vi en Service Level Agreement (SLA) med dig, så du har papir på, hvad du kan forvente af din hosting-løsning med Miklagard som partner. SLA-aftalen indeholder konkrete og målbare leverancepunkter, så du altid kan kontrollere, at vi lever op til aftalen. Med Miklaagard som hosting-partner kan du dermed sætte din hosting på autopilot velvidende, at vi gør alt for at overgå dine forventninger til en stabil og sikker hosting-løsning.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre
nærmere om samarbejdsmuligheder?

Ring til os på 31 32 60 86

Du kan få telefonisk support mandag til fredag kl. 09.00-16.00

? Top indlæg

Følg os