Home Brand salg

Opbyg dit brand og øg salget

Din virksomhed er intet uden et brand. Vi hjælper dig med at opbygge dit brand online, så du kan øge dit salg. Bliv et navn, potentielle kunder genkender. Vores løsninger forbedrer oplevelsen for kunderne på både websites, i butikker og i apps, så du kan sælge mere.

Brands sælger. Vil du øge salget online, gælder det derfor om at få opbygget et brand, som potentielle kunder nikker genkendende til. Og det er netop her, at Miklagard kommer ind i billedet. Med os på dit hold kan du se frem til øget online synlighed og genkendelighed (awareness). Afhængigt at hvilken løsning, I ønsker, sørger vi for, at jeres brand bliver opbygget og genkendt på tværs af forskellige online medier og platforme. Miklagard integrerer dit brand som en del af løsningen, og øger på den måde brandets genkendelighed, så potentielle kunder husker jeres brand.

Og brandets genkendelighed er vigtigt. Når potentielle kunder falder over et genkendeligt brand, øges sandsynligheden for konvertering til salg betragteligt. Et stærkere brand er derfor i sidste ende også lig en stærkere bundlinje.

Det kan imidlertid være vanskeligt at opbygge et solidt og genkendeligt brand online. I forhold til opbygning af jeres brand er det derfor også vigtigt at ramme de kanaler, hvor jeres potentielle kunder befinder sig. Hos Miklagard har vi mange års erfaring med opbygning af brands online, og vi hjælper jer med at identificere de rette kanaler, så fokus på brandoptimering placeres på netop på de rigtige kanaler.

Samtidig sørger vi for, at jeres potentielle kunder eksponeres optimalt overfor jeres brand. Forskellige segmenter kan kræve forskellige tilgange, og det er derfor vigtigt, at der vælges en tilgang, der passer til de segmenter, der er interessante for netop jeres virksomhed. Eksponeringen af jeres brand tilrettelægges derfor også i tæt samarbejde med jer. Her finder vi sammen frem til de nøglepunkter, der adskiller jeres brands fra øvrige konkurrenter på markedet, så I står ud fra mængden.

På baggrund af disse nøglepunkter og virksomhedens målgruppe sammensættes herefter en online brandstrategi. Brandstrategien koordineres og tilpasses selvfølgelig sammen med øvrig branding og markedsføring i virksomheden, så online og offline markedsføring strømlines.

Endvidere med udgangspunkt i brandstrategien udvikler vi forskellige markedsføringskampagner, og samtidig skaber vi indhold (content) til online platforme i form af tekst, video og billeder. Platforme og indhold bindes sammen, så der skabes en samlet og gennemgående historie om virksomhedens brand.

Undervejs i brandingen af jeres virksomhed måler vi kontinuerligt på brandets styrke, så du hele tiden kan følge med i, om genkendeligheden og opfattelsen af virksomhedens brand udvikler sig i “bullish” positiv retning. Du er således aldrig i tvivl om, hvordan jeres online brand klarer sig.

Hos Miklagard er vores online markedsføringseksperter parat til at rådgive og hjælpe dig med opbygningen af dit brand. Er du interesseret i at få et brand, der skiller sig ud fra mængden og samtidig øger virksomhedens online salg, så kontakt Miklagárd med det samme – vi sidder klar til at styrke dit brand og øge dit salg.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre
nærmere om samarbejdsmuligheder?

Ring til os på 31 32 60 86

Du kan få telefonisk support mandag til fredag kl. 09.00-16.00

? Top indlæg

Følg os