Home Affiliate

Affiliate

Bliv Miklagard affiliate partner i dag.

Tjen penge som affiliate partner ved at markedsføre Miklagard. Vi har det helt rigtige team, det rette netværke og platformen til at vækste 200%. Hvis du er ivrig efter at fremme en af de stærkeste europæiske webbureauer, skal du få en aftale i hus og så er du i gang i dag! Vi tilbyder op til 25% indtægtsandel. Lær mere om Miklagard affiliate program og dine fortjenester nedenfor.

Som affiliate partner starter du med en favorabel kommission af alle aftaler du lander og fortsætter i 6 måneder. Efter alt, er din succes vores succes! Der er mange gode grunde til at du skal vælge Miklagard affiliate program, men lad os fortælle dig hvad vi mener er de mest centrale pointer.

Som Miklagard affiliate partner tjener du en fast CPA-udbetaling pr. måned de første 6 måneder på hvér aftale du lukker, for en kvalificerede kunde der søger et kvalitets webbureau.

  • Ingen komplekse sporingskoder
  • Ingen kupon-gimmicks
  • Ingen kompliceret kontrakter

Kommissionsrater

Aftalesum/mdr Kommission

DKK 0 – DKK 10.000: 15%
DKK 10.001 – DKK 20.000: 17%
DKK 20.001 – DKK 40.000: 21%
DKK 40.001 – ubegrænset: 25%

Kommission % er altid baseret på det fulde beløb af de samlet aftalesum (ex moms), uden evt. aftale budgetter for annoncering og lign. Det vil sige, at hvis du fx lander en aftale til en samlet aftalesum på DKK 100.000 (ex moms), så får du som affiliate partner DKK 25.000 ind på din personlige konto.

Bliv affiliate partner i dag.

Hvis du kender en eller flere potentielle kunder der har brug for et webbureau eller digital marketing, du henviser dem til os som led af vores affiliate program, og dette føre til en aftale med en ny kunde, vil dette gøre dig berettet som affiliate partner og dermed kommisionen af underskrevet aftale. Det er rimelig ligetil: land en kunde som affiliate partner og afhængig af aftalens størrelse får du en kommision. 

Affiliate aftale og vilkår

Kommission betyder den procentdel af samlet aftalesum (ex moms), der udbetales til dig som affiliate. Kommissionen alene udgøre din indtægtsandel. Kommissionen udbetales løbende enten d. 1 eller 15. i hver måned (for sidste måneds aktiviteter). Når de er godkendt bliver alle kommissioner betalt direkte til din private- eller erhvervskonto. Kun underskrevet aftaler der løber over 6 måneder og anerkendt af Miklagard som indgået som led af affiliate partner, er godkendt månedlig kommission udbetaling. Kommision udbetales ikke af eksterne budgetter, fx til online annoncering på vegne af kunden. Enhver person med en dansk privat eller erhvervskonto, som respekterer vores generelle vilkår og betingelser kan ansøge om at tage del i Miklagard affiliate programmet.

Vi ser frem til et godt affiliate samarbejde med dig.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre
nærmere om samarbejdsmuligheder?

Ring til os på 31 32 60 86

Du kan få telefonisk support mandag til fredag kl. 09.00-16.00

? Top indlæg

Følg os