Home Praktik

Praktikforløb i Miklagard

Vi søger praktikanter til et af Danmarks førende digital marketing bureau

Vi søger nye praktikanter til Miklagard med start snarest muligt (skriv også i god tid til os, hvis du ønsker praktik i en anden periode).

Som praktikant i Miklagard vil du igennem et intensivt forløb få stor ansvar i arbejdet med online marketing – herunder i særlig grad søgemaskineoptimering (SEO) og konverteringsoptimering (CRO), særlig Google Ads (Adwords) og content marketing. Du kan også komme på vores mere tekniske spor hvor det er on-page og off-page SEO samt webudvikling der er i fokus.

Vi søger løbende praktikanter der har et stort drive, gå på mod og er frisk på omsætte studierne til praktisk, og kan tilknytte sig en “learn by doing”-filosofi. Erfaring med online markedsføring kræves ikke, da du vil få grundig oplæring og løbende sparring (mentor), så du kan lære mere om digital marketing og web.

Som praktikant (intern) i Miklagaard vil du blandt andet få ansvar for følgende opgaver:

  • Deltagelse i kundemøder
  • Løbende arbejde med digital optimering
  • Drift af Miklagard og kunders digitale platforme
  • Linkbuilding
  • Content marketing
  • Web marketing

I Miklagard søger vi følgende kandidater:

  • Du brænder for online marketing
  • Du er nysgerrig og lærenem
  • Du tager ansvar for opgaver og projekter og respekterer deadlines
  • Du arbejde selvstændigt og samtidig som del af Team Miklagard mod fælles mål

Efter endt praktikforløb eller internship vil du have en bred indsigt i digital markedsføring og være klædt på til en fremtidig inden for netop den digitale verden. I Miklagard tager vi os af vores egne – og hvis du virkelig brænder for at blive en del af holdet – også efter praktik- eller studie-slut, så vil der være en plads klar til dig iblandt landets stærkeste digitale eliter.

Kontakt os ved at sende dit CV (ingen ansøgning, ingen eksamensbevis – det er lysten der driver dig – derfor er det vigtige for os ikke, hvilken skole du går på eller hvad der står på dit eksamensbevis!) til [email protected] og skriv Intern i emnefeltet, hvis du er interesseret i at blive en del af Team Miklagard. Dit CV er første skridt mod en god samtale over telefonen og derfra et uformelt kaffemøde for at se om du er støbt af det helt rette til at join en af Nordens hurtigst voksende digital-marketing bureauer.

Læs mere om hvem vi er som virksomhed (virksomhedsprofil) og de værdier vi støtter (bæredygtighed).

Vi ser frem til at høre fra dig!

* Praktikanter som led af studier optages løbende fra diverse studier inden for IT, digital marketing, kommunikation, medier, design og tilsvarende.

** Har du lyst og mulighed for et intensivt og lærerigt internship, varighed på minimum 3 måneder, så kan du søge ind allerede i dag.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre
nærmere om samarbejdsmuligheder?

Ring til os på 31 32 60 86

Du kan få telefonisk support mandag til fredag kl. 09.00-16.00

? Top indlæg

Følg os