Home Services

Få flere kunder via Miklagard

Løft din virksomheds online markedsføring til et nyt niveau. Hos Miklagard er vi eksperter i at tilrettelægge og udføre online markedsføringsstrategier inden for både betalt og organisk trafik. Sæt jeres online markedsføring på autopilot med Miklagards specialister på dit hold.

Opnå de ønskede resultater med Miklagard

Med Miklagard på holdet kan du se frem til en kompetent samarbejdspartner, der dækker hele paletten inden for online markedsføring. Miklagard er en one-stop shop der tager sig af alt fra online annoncering, søgemaskineoptimering (SEO) og sociale medier til analytics, programmering, web, display og video. Uanset om jeres virksomhed har brug for hjælp inden for et eller flere områder, kan Miklagard hjælpe jer med at få det optimale ud af jeres online markedsføringsaktiviteter.

Det gælder fx jeres synlighed i Googles søgeresultater. Uanset om i foretrækker annoncering med Ads (PPC) eller organisk trafik i form af søgemaskineoptimering (SEO), kan Miklagard bistå med kompetent rådgivning og vejledning inden for begge områder. Vi hjælper både med at tilrettelægge og eksekvere jeres betalte markedsføringskampagner, og vi sørger for, at i får mest muligt ud af jeres markedsføringsbudget, når det kommer til onlineannoncering.

Samtidig kan vi også hjælpe med at vækste organisk trafik fra Google og andre søgemaskiner. Vælger I Miklagård som jeres SEO-partner, kan i se frem til en omfattende analyse af samtlige forhold, der påvirker jeres placering i søgeresultaterne; lige fra søgeords- og indholdsanalyse til teknisk analyse af jeres hjemmeside. Vi udpeger de områder, hvor det er muligt at opnå forbedringer, og optimerer således, at I opnår større synlighed, mere trafik og flere konverteringer.

Undervejs i samarbejdet leverer Miklagaard løbende rapportering, så i altid har fingeren på pulsen, når det kommer til jeres online markedsføring. Vi opsætter al nødvendig tracking; herunder Google Search Console og Google Analytics, der giver værdifuld indsigt i udbyttet af jeres online markedsføringsaktiviteter. Alle kampagner trackes selvfølgelig således, at I til hver en tid kan se udviklingen og de løbende resultater, Miklagard skaber for jer: vores motto er at vores kunder får kunder.

Vores kompetencer begrænser sig ikke blot til optimering af jeres placeringer i søgemaskineresultaterne. Har du brug for kompetencer indenfor andre annoncerings-relaterede markedsføringskanaler, kan vi således også hjælpe med opsætning og drift af jeres SoMe-markedsføringskanaler på LinkedIn, Facebook, Instagram og andre lignede medier, og vi tilbyder ligeledes hjælp med opsætning af display-kampagner.

I det hele taget favner vi bredt indenfor online markedsføring. Vi hjælper jer med opbygning af forskelligt indhold lige fra tekst til billeder og video, og vores hold bestående af dygtige programmører sørger for, at det hele fungerer perfekt på tværs af forskellige tekniske platforme.

Det betyder, at Miklagard både er det rette bureau for dig, der har brug for konkret hjælp til en enkelt, specifik online markedsføringsopgave, men i lige så høj grad for dig, der leder efter en 360 graders markedsføringspartner, der kan tage hånd om samtlige online markedsføringsaktiviteter I jeres virksomhed. Med Miklagárd på holdet er i sikret en kompetent medspiller, der har mange års erfaring i at optimere digitale markedsføringsaktiviteter.

Er du klar til at flytte jeres online markedsføring til det næste niveau, så kontakt Miklagard nu og få en skræddersyet markedsføringsløsning, der er tilpasset netop jeres behov.

Er du klar til en uforpligtende snak?

Fortæl os om dine ønsker og udfordringer, og modtag et potentialevurdering og et pris estimat.

Miklagard Stars

    Har du spørgsmål eller ønsker du at høre
    nærmere om samarbejdsmuligheder?

    Ring til os på 31 32 60 86

    Du kan få telefonisk support mandag til fredag kl. 09.00-16.00

    ? Top indlæg

    Følg os