Website Webshop SEO Blog Guide Google Ads
Ny-hjemmeside billede

Skrotbil – Her finder du ud af hvordan du kan få den bedste skrotpræmier for din bil.

Flere millioner biler bliver skrottet året rundt i Danmark og verden, og det er derfor vigtigt når vi skal af med noget at det faktisk bliver gjort rigtigt og samtidigt at du faktisk få den bedste pris for det. Om du gerne vil være miljøvenlig eller ej så kan du læse alt her og vi vil gennemgå nogle ting som er vigtige før du skrotter en bil.


Skrotbil Miljøvenligt

I Danmark er der flere skrothandler der vil købe din bil men det ikke alle der skrotte bilerne miljøvenligt. Det er derfor meget vigtigt at det ikke bare bliver gjort for penge der da alligevel ikke er meget man tjener men mere at bidrage miljøet. Derfor er der nogle få skrothandlere der faktisk gør det ordentligt og bruger nogle miljøvenlige processor når at bilen bliver skrottet.


Skrotbil - Alt du skal vide før du går i gang

En skrotbil som man bare skal af med giver omkring 2-3 tusind lapper i gennemsnit. Det kommer helt and på hvilke årgang, mærke og model dog. Skal man af med sin bil så er der ikke meget forskel på de forskellige skrot handler, så det man endeligt skal vælge er om man selv vil droppe bilen eller om man vil have den hentet. Skrot handler kan tilbyde at hente din bil og gør alt papir arbejdet for dig men det kan være farligt da der er mange der ikke gør det ordentligt og man derefter kan komme i knibe med at ens bil er blevet brugt ulovligt. Derfor har vi lavet en liste med de forhandler man kan stole på og som sikre at bilen bliver skrottet rigtigt.

Lidt forskel i hvor meget man får er der dog, så i den samme liste har vi også de sider der giver mest for din bil, men vi vil anbefale at man vælger de meste sikre til at gør det for dig.

  1. Skrotservice – Disse er de mest professionelle skrot eksperter, de har de mest effektive skort processor og kan give den højeste skrotpræmie for din bil. De er helt klart vores anbefalet skrot eksperter.

Listen er under udvikling of vi vil tilføje flere skrotvirksomheder til den efter vi har vurderet nogle flere. Er du ejer af en skrot virksomhed og vil gerne have en vurdering så send en mail til [email protected]

Miklagard Datadreven Webbureau SEO, PPC & Digital


All rights reserved Miklagard Group ApS 2021

CVR.nr: 40780068