Website Webshop SEO Blog Guide Google Ads

Digital Marketing Guide

Velkommen til din Digital Marketing og SEO rejse

Her kan du nemlig lær alt om Digital Marketing og SEO og hvordan man vækster en side fra at have ingen trafik, til at være den bedste side som Google vil ranke i toppen ad søgeresultaterne.

Det er et stort emne med mange oplysninger og derfor er det vigtigt at have viljen til at lære det, men vi vil gøre det så nemt som overhedet muligt så at du hurtigt kan komme i gang og forstå de forskellige ting til at optimere en hjemmeside.

SEO er noget der hele tiden skifter og derfor skal man altid være opdateret med hvad der forgår og hvad der virker og hvad der ikke virker. Men i vil se at man hurtigt kan forstå det basis som Digital Marketing er bygget på.

Digital Marketing kan opdeles i 3 forskellige kategorier:

I har måske hørt om disse terms, men ved ikke lige præcis hvad de er. Lad os gå dem igennem og forklar kort hvad de betyder.

Earned Media

Earned Media eller optjent indhold er alt indhold der ikke er betalt for eller ejet. Altså “What you earn”. Alt det der kommer uden at man betaler for det, og som man ikke allerede ejer. Derfor er det vigtig med en stærk SEO-strategi for eksempel. Selvom SEO ikke er Earned Media så vil den gøre at du optjener rank på google med forskellige søgeord og dermed optjene trafik.


Owned Media

Owned Media er de forskellige kanaler man ejer så som hjemmeside, E-mail adresser, Sociale media, osv... Disse er ting men ejer og i mange tilfælde kan bruge til at lave mere sælg som f.eks. med E-mail Marketing. Man kan nemt bruge de ting man allerede ejer til at vækste fortegningen.


Paid Media

Paid Media er de forskellige tjenester man kan benytte til at købe sig til mere trafik og synlighed ved at oprette annoncer på Google Ads, eller Facebook Ads. He kan man komme frem til flere bruger men imod at betale nogen penge, så hvis man har et stærkt budget så kan man benytte side af disse platforms og hurtigt komme frem.


Få en god forståelse til den Digitale Verden

For at få dig så bedst i gang som muligt, så går vi igennem alt du har brug for at vide til at forstærke din forståelse til alt der har med Digital Marketing at gøre.

Vi har opdelt denne guide i forskellige Kapitaler så den er let et navigere og gennemskue.


Miklagard Datadreven Webbureau SEO, PPC & Digital


All rights reserved Miklagard Group ApS 2021

CVR.nr: 40780068