Website Webshop SEO Blog Guide Google Ads
El-cykel 2021 billig pris

Billig el-cykel sammenlign priser og spar penge – betal den rigtig og bedste pris for din elcykel

El-cykel er det nye go-to transport middel, og det er det for nogle gode grunde. Her er nogle af de mange gode grunde hvorfor du burde købe en elcykel som transport:

  1. Det er miljøvendligt.
  2. Du skal ikke have mundbind på.
  3. Strøm er billigt og derfor er den billig at bruge.
  4. De kan køre langt på en opladning
  5. Den kan stå udenfor og batteri kan tages med for opladning.
  6. Den er hurtigt nok at komme frem på hvis man bor i byen.

Har du brug for en ny hjemmeside. Du kan bruge vores hjemmeside beregner til at beregne prisen og find ud af hvad det vil koste dig at få lavet en ny hjemmeside. Det tager kun 2 minutter

Tryk her for at starte

Selvfølgelig er der mange flere gode årsager, men de her er bare et par af dem vi synes var vigtige at nævne. Vi har også selv brugt el-cykler, og kan mærke det er blevet en stor del af os. Vi plejede at køre i bil, men efter at have solgt bil for kun at benytte el-cykler og se hvordan det er, synes vi at det er det bedste alternativ transport. Det kommer an på hvor ofte du bruger cyklen, men vi plejer at skulle oplade en cykel 2-3 gange om ugen. Du ligger den til opladning om natten, og bemærker slet ikke opladningen. Det er bare vigtigt at du planlægger det hele så hvis du har en lidt længere tur, så er det godt at være sikker på at batteri er opladet. En anden ting er at du kan tage opladeren med, så du kan også oplade mens du er ude på en Cafe f.eks.

Som sagt bruger vi selv el-cykler til at cykle frem og tilbage til arbejde, og vi har talt på hvor meget det koster os per person i strøm. Her kunne vi beregne at det koster omkring 2-3 kr om måneden hvilket fandme er billigt!

Vi har testet nogle forskellige cykler og her er en liste med de cykler vi har tjekket. Du kan enten leje en cykel eller købe en, og sidst er der også den mulighed med at bygge en helt selv, som er den billigste mulighed. Vi har prøvet alle 3 og vil prøve at forklare om de forskellige fordele og ulemper, samt hvilken steder, og priser der findes.


Lej en El-cykel

Først lad os diskutere at skulle leje en cykel, det er en virkelig hurtig måde at få prøvet konceptet af på, og finde ud af om det er noget der passer til dig. Du kan leje en cykel for et par måneder, og hvis det ikke skulle være noget til dig, så kan du bare aflevere cyklen og har intet at tabe, andet en et par hundred kroner du brugte i leje perioden. Ulempen her er du lejer en cykel, og altid skal betale et månedligt beløb hvilket på det lange sigt vil være den dyreste vej. Alligvel er der tusindvis af danskere nu der benytter sig af at leje en cykel og her er et par virksomhed der lejer cykler ud.


1. Swapfiets

screenshot af Swapfiets el-cykler

En elcykel hos swapfiets.dk koster 595,- kr per måned med en oprettelsesgebyr på 99,- kr. Dette vil svare til 7.239,- kr per år.

Vi har testet cyklen og den er af rigtig høj kvalitet. swapfiets har også rigtig god kunde service, og vi var rigtig glade for oplevelsen.

Vi vil helt sikkert anbefale en cykel fra swapfiets, da vi synes kvaliteten var den bedste! udover det som allerede nævnt har de rigtigt godt kundeservice!


2. wheeling

screenshot af wheeling el-cykler

Wheeling har 2 slags cykler man kan leje. Classic og City. Dame eller Herre cykel. Begge er til en pris på ca. 539,- kr per måned. Dog hvis du vælger barnesæde med så skal du give 589,- kr per måned. Cyklen er rigtig god, og kan køre længere på en opladning, men har lidt mindre kraft (betyder ikke det store). Vi var glade for den og derfor ligger den på anden pladsen på vores liste! Læs mere om den på deres hjemmeside


3. JOOLL

screenshot af JOOLL el-cykler

JOOL har et langt støre udvalg af elcykler til leje, en ad dem vi har testet er QWIC i MD9. En fremravende cykel med unikt design og comfort kørsel. Vi mener at den her cykel er for dem der gerne vil cruise rundt i byen. Dog er opladningen kortere med en rækkevide på 50-70 kilometer.


Køb en El-cykel

Hvis du ved med sikkerhed at El-Cykler er noget lige til dig så skal du nok enten bygge din egen selv, eller købe en el-cykel. Det kan meget bedre betale sig, for en el-cykel kan holde i flere år hvis du vedligeholder den. Vi anbefaler kun at du lejer en cykel hvis du skal prøve elcykler af, og ikke er sikker på om det er noget til dig. Her har vi en liste med cykler du kan købe til en god pris


1. SCO cykler

screenshot af sco el-cykler

Det er de samme cykler du finder i Bilka, de er nemlig lavet af SCO cykler, og de har nogen billige og meget gode cykler. De kører godt og vi kan anbefale dem, men du får hvad du betaler for, og de er billige.


2. E-bikes

screenshot af e-bikes el-cykler

Et andet virksomhed som vi helt sikkert også kan anbefale er E-bikes! De har også et stort udvalg af el-cykler, og har altid nogle på tilbud! Så du kan næsten altid regne med at få en der er sat ned og spare penge. Hvis du browser til den her side så kan du finde alle de cykler der er på tilbud her. E-bikes.dk.

Du kan besøge deres side på https://e-bikes.dk/


Få hjælp til optimering af Google Ads. Vi har eksperter der kan få din klikpris ned og sørg for at du får så meget trafik som muligt til din hjemmeside

Se vores priser

Byg din Egen Cykel

Det er faktisk let at bygge din egen el-cykel. Du skal bare vide hvordan, og have lidt teknisk kendskab. Vi har bygget vores egne el-cykler, og det kan 100% anbefales. Vi vil gennemgå trin for trin hvordan man bygger sin egen cykel her. Men før du begynder så kommer sikkerhed først og disclamer. Det er vigtigt at du ved at vi ikke synes du skal bygge din egen cykel da det kan være rigtigt farligt, især hvis du ikke ved hvad du har gang i. Cykler bruger Lithium-ion batterier, og bliver de håndteret ukorrekt så kan der opstå brand eller eksplosion. Derudover er elektricitet også farligt. Så hvis du er usikker om du kan klar opgaven, så lad arbejded være til de professionelle indenfor området.

Ellers så skal du altid have øjen beskyttelse på så at ting ikke kan komme ind i dine øjne. Det er vigtigt at du passer på din øjne og holder dem beskyttet altid når du arbejder med ting der kan flyve væk, så som hvis du slår med en hammer som f.eks.

Når dette er på plads, så kan vi gennemgå hvordan du kan bygge din helt egen cykel.


1. Køb eller find en normal Cykel

Du skal starte et sted, og du har brug for en helt almindelig cykel til at starte med, det kan være en cykel du køber fra Den Blå Avis, eller måske en gammel en du selv har. For en el-cykel er bare en normal cykel som ombygges til at være el dreven. Dog skal du være opmærksom på nogle ting

  1. El-motoren der skal monteres på cyklen har en hvis længde, og hjulet skal være præcis den anviste længde i dokumentationen. ikke alle producenter laver dem i samme længde, så det vigtigt du måler den længde på cyklen og finder den rigtige motor. Eller køber en cykel der passer til den motor du skal have monteret.
  2. De fleste el-motor skal monteres på et hjul med åben mounts, dvs at hjulet monteres ved at skubbe hjulet ind på plads, og ikke ved at stikke en skrue ind i hullet på hjulet og derefter spænde det.
Cykel med åben mount baghjul

2. Køb alle de forskellige dele

Nu skal du finde alle dele til din el-cykel. Og en elcykel består af mange dele, her vil vi gennemgå dem allesammen, du kan enten købe dem adskilt, eller også kan du købe dem som et kit:

1. Hub Motor

Du skal vide at motor kommer i forskellige styrker. I det her eksempel vil vi tage en der er 36v og har 500w i styrke, som er helt perfekt til at være stærk nok, men også at have en lang rækkevide. Du kan også købe det som et helt kit fra Ali Express, eller ebay. Husk når du køber fra lande udenfor EU så betaler du skat/moms på vare der kommer ind i Danmark eller europa, du skal læse regler for dette så du ikke kommer i en sitation hvor du lige pludselig skal betale masser af penge ekstra. Du kan nogle gange vælge at de bliver sendt fra et land indefor EU og undgå at skulle betale extra.

En anden ting er at motor findes til både for og baghjul. At montere et baghjul er langt mere kompleks end et forhjul, så du skal være opmærksom på at købe det rigtige. Vi vil råde til at gå for en for-hub motor, som kan let monteres og erstatte dit nuværende forhjul.

2. Controller (Computeren)

Computeren er den del af el-cyklen der styre hele elektroniken på din el-cykel. den sørger for at give el til motoren når den skal speede up og bremse når du trækker i bremseren. Du skal vælge en controller der kan tage samme volt som batteriet kan levere, og som motoren skal bruge, og kan klare den wattage motoren trækker.

3. Batteri

Du skal vælge et batteri der har samme volt så som alt det andet, og det er vigtigt du får en oplader med, så du kan lade den. Batterier koster meget og vil være en stor del af budgettet. De er lidt mere svære at få fat på og kræver man laver lidt mere research og finder det rigtige. Vi bestilte vores fra kina og det tog 3 månedere for dem at komme frem, pga korona krisen og at forsendelser var ramt.

4. PAS, bremser og ledninger.

PAS sensoren bruges til at fortælle controlleren at du er igang med at cykle, så den derefter kan sende et signal til motoren om at give dig assistance. Det er en vigtigt del af cyklen og koster meget lidt. Din cykels bremser skal udskiftes, faktisk er det ikke selve bremserne men de ting du trækker i når du skal bremse, de skal nemlig også have en sensor der kan registrere at du hiver i bremsen så motoren kan slås fra når du bremser. Det er absolut vigtigt at dette bliver gjort da det kan være farligt at cykle på en cykel der ikke kan bremse (lukke for strømmen). Du skal være sikker på de bremser du får monteret på din cykel, så læg mærke til om bremserne ikke sidder sammen med shifteren osv..

Sidst har du behov for de rigtige ledninger, til at tilslutte altsammen, og måske en kasse til controlleren, så den ikke bare er monteret et sted den kan blive for meget våd og gå i stykker.

Hvis i får problemer med at bestille et kit til at lave en cykel om, og gerne vil have en kit bestilt hjem til jer. Så skriv gerne til [email protected], hvis der er mange der efterspørger dem, så vil vi gerne hjælpe med at bestille nogle kit hjem til jer, og hvis vi bestiller dem i bulk, bliver det meget billigere for jer. Så smid os en mail og giv lyd.

Ellers husk at køre sikkert, tage en hjelm på når i cykler, og læs på de forskellige regler, da der ting der ikke er lovlige, så som at køre for stærkt osv… Hvis i er i tvivl om lovgivningen så kan i altid spørg dem der kender til det så som advokater eller politiet, så ikke ender med en cykel i ikke må bruge.

Ellers tak for du læste vores artikel, og hvis der er nogen der har brug for IT eller Marketing, så ved du hvem du skal anbefale! nemlig os 😀 for vi kan lave det umulige.


Annonce

Har du en gammel bil i Ballerup, som du ikke ved om du skal sælge eller få en skrotpræmie for, så kontakt Skrotservice

Få den bedste skrotpræmie i Ballerup på Skrot Service

Miklagard Datadreven Webbureau SEO, PPC & Digital


All rights reserved Miklagard Group ApS 2021

CVR.nr: 40780068