Privatlivspolitik
Miklagard SEO Google Vector

Datadreven SEO bureau der leverer resultater, #1

Miklagárd tilbyde digital marketings services på tværs af PPC, SEO, Social, Analytics, Programmatic display og Video.

Din
Digitale
Partner

Ekspertise

Uanset hvordan du ønsker at vækste online, så har Miklagárd den strategiske ekspertise og adgang til den nyeste banebrydende teknologi for at omsætte dit behov til virkelighed. Det er hvad vi lægger i ordene, at være dine digitale partner. Sådan her arbejder vi med digital markedsføring…

Medier & Kommunikation

Skab effektive koblinger mellem forretning og it, skab forretningsmæssig nytte.

Miklagárd byder på mere end kundekommunikation, vi bygger kunderelationer. Potentielle kunder er mere engageret i løsninger, når de kan identificere en original brandfortælling, som er integreret i den digitale oplevelse.

PPC (Google Ads)

Få kontrol over din portefølje af søgeord og -fraser, og vækst din forretning med online annoncering. Søgemaskineannoncering, eller PPC (Google Ads, AdWords), er annoncer du finder i toppen af de fleste søgninger på Google. PPC teamet i Miklagárd er Google-certificeret eksperter i annoncering med fokus på at maksimere og automatisere kampagner, der har fokus på toplinjen.

Display

Driv øjeblikkelig trafik til din hjemmeside. Vores Display team i Miklagárd arbejder med betalt markedsføring med øje for hele værdikæden: fra starten af brugerrejsen, integrerede teknologier og teknisk ekspertise og mere, alt dette til at drive trafik til din hjemmeside gennem display-annoncering (reklamer på tredjeparts hjemmesider).

SEO

Udkonkurrere, udmanøvre og udmærke dig højere end alle konkurrenter. Søgemaskineoptimering, eller SEO, er hverdagskost for nogle, men et fremmedord for andre. SEO teamet i Miklagárd er specialister i de flersidige discipliner, der forbinder strategi, eksekvering, teknologi og nøgleinitiativer med de eftertragtede topplaceringer i Googles søgeresultater. Det er din direkte vej til online synlighed over for søgemaskiner og potentielle kunder.

Sociale medier

Udvikle en online social tilstedeværelse, der driver målbare resultater for din forretning. Vores social media team i Miklagárd kombinerer kreativitet med medier i en perfekt harmoni, der leverer en positiv brand-oplevelse med forandringer, som fremmer din synlighed og dermed effekt og udbytte. Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat og Pinterest er mulighedernes platforme for synlighed, lead og salg online.

Email

Engagere dine kunder i deres indbakke. Vores team af eksperter kombinerer den nyeste teknologi inden for e-mail automationssystemer med kvalitet og kreativitet, alt dette med formålet at overbevise, engagere og aktivere dine kunder.

App Store

Forøg din organisk synlighed og konverteringsrate i App Store søgeresultater. Vores team anvender en datadreven tilgang til App Store Optimization (ASO) for at forbedre din app-strategi, alt dette for at drive flere downloads og fortjeneste.

Let's give your business the attention it deserves